0
Domaći fudbal

FOTO;STARSPORT

Zvezda nema kvalitet

Objavljeno: 22.05.13 u 21:16
FOTO;STARSPORT
FOTO;STARSPORT

Drugi uzastopni poraz na klupi Crvene zvezde pokazao je treneru Rikardu Sa Pintuu sa kojim snagama zaista raspolaže. Portuglaski stručnjak istakao je da mu je specijalno zasmetao pristup igrača na utakmici sa Slobodem imajući u vidu da je igrana pred domaćom publikom.

„Najpre bih želeo da se izvinim u ime igrača zbog poraza i ovakve igre. Mnogo mi je teško, jer naša publika koja nam uvek daje srce i koja poslednji novac izdvaja za karte i za prevoz, nije zaslužila ovakvu našu igru danas. Uvek štitim igrače, porazi i pobede su deo fudbala, i mogu da razumem nedostatak kvaliteta, ali ne i igru bez želje i borbenosti.“

Pintu smatra da ovaj tim crveno – belih jednostavno nema kvalitet.

„Zbog toga smo danas delovali mlako na terenu. Nisam osetio na treninzima posle derbija da ekipa nema motiva, jer smo se dogovorili da ovom utakmicom i pobedom osiguramo drugo mesto. To nam je bio cilj. Neki od mojih fudbalera nisu igrali puno, i imali su priliku da se dokažu i nametnu se kao deo tima u sledećoj sezoni. Ovaj tim nema kvalitet, trudićemo se da sledeće godine napravimo tim koji može da osvoji titulu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter