0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kazne zbog incidenata tokom večitog derbija

Objavljeno: 20.05.13 u 14:21
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pitanje da li je proteklo i jedno kolo Jelen Superlige a da Discpilinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nije zbog pirotehnike i ostalih navijačkih izgreda kažnjavala Partizan i Crvenu zvezdu. Naravno, kazna „večite“ očekuje i zbog ponašanja njihovih pristalica nakon 144. derbija.

Baklji i oStalih pirotehničkih sredstava bilo je na pretek, nisu izostale ni tuče navijača, kao ni utrčavanje na atletsku stazu posle jedinog gola na utakmici.

Iz Partizana navode da je na severnoj tribini stradalo 427 stolica, a na bočnim delovima susednih tribina, baš u delu gde su bili Zvezdini navijači, stradalo je još 134 (84 na „zapadu“, 50 na „istoku“).

Procenjena šteta samo od stolica iznosi oko 2 miliona dinara, a ukupna nešto više tri miliona jer su stradali prozori na upravnoj zgradi crno – belih, zatim portirska kućica, kao i toaleti na severnom delu stadiona.

Ukratko, ovo je „lep“ bilans štete posle „večitog derbija“ na kome je predsednik FSS Tomislav Karadžić bio oduševljen ambijentom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter