0
Domaći fudbal

Poraz Juventusa za kraj

Objavljeno: 18.05.13 u 22:37

sampdorija-juve

Juventus je remijem u prethodnoj rundi propustio šansu da obori rekord po broju pobeda u sezoni u Seriji A pa je tako izgubio i poslednji motiv da u 38. kolu pruži značajniji otpor Sampdoriji koja može da se pohvali da je savladala novog šampiona sa 3:1 na zatvaranju sezone.

Istina, Juventus je poveo preko Kvaraljele u 25. minutu, ali je Eder golom iz penala samo šest minut kasnije vrlo brzo vratio utakmicu u egal. De Silvestri je u 57. minutu doveo tim iz Đenove u vođstvo, Ikardi je povećao na 3:1 u 15 minuta pre kraja meča, a obojici je prilikom pogodataka asistirao Estigaribia. Da Sampdorija ne trijumfuje sa dva gola razlike pobrinuo se Đakerini pogotkom u 91. minutu.

Zanimljivo je da je ovo prva pobeda još od 13. marta od kada je ekipa odigrala čak 10 utakmica u kojima je upisala četiri remija i čak šest poraza. Sa druge strane Juventus sezonu u Seriji A završava sa 87 bodova odnosno čak devet više od drugoplasiranog Napolija koji će u nedelju imati šansu da smanji tu razliku ukoliko osvoji neki bod u duelu sa Romom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter