0
Evropske lige

Udineze na korak od Lige Evrope

Objavljeno: 12.05.13 u 16:53

Antonio-Di-Natale

Nastavlja se neverovatna serija pobeda Udinezea, sedmi trijumf su zebrete upisale u nizu, a žrtva je sada bila Atalanta. U meču 37. kola Udineze je slavio sa 2:1, a iako su gosti iz Bergama poveli preko De Luke, domaće navijače je obradovao Antonio Di Natale.

Trijumf je upisao i Lacio, a na Olimpiku su porazili Sampdoriju sa 2:0. Strelci za nebeskoplave su bili Flokari i Kandreva, pa su lacijali i dalje u igri za peto mesto na kom je trenutno Udineze, ali će oni u LE pokušati da dođu preko finala Kupa u kom igraju protiv Rome.

Napoli je uz mnogo muka savladao Sijenu, koja je došla do vođstva golom Grilja i imali su prednost sve do 73. minuta. Tada je izjednačio Edison Kavani, a u 90. minutu sva tri boda ekipi Valtera Macarija donosi Marek Hamšik. Napoliju je ovaj meč bio potpuno nebitan baš kao i Sijeni, jer se zna da su Napolitanci drugi i idu direktno u LŠ, dok je Sijena u Seriji B.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter