0
Domaći fudbal

Zvezda na -2 pred večiti derbi

Objavljeno: 11.05.13 u 21:08
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crvena zvezda je odigrala jednu od najlošijih utakmica od kada je na klupi Sa Pintu ali to nije omelo njegove izabranike da ostvare zadati cilj. Crveno – beli su savladali na Marakani OFK Beograd sa 1:0 golom kapitena Nenada Milijaša iz penala.

Mladi tim OFK Beograda dominirao je gotovo pola sata u prvom poluvremenu. Stvorili su izabranici trenera Milinkovića nekoliko izglednih šansi ali je mreža Bajkovića ostala mirna.

Sa druge strane Lukač je na početku utakmice morao da interveniše posle šuta Kasalice da bi onda pred kraj prvog poluvremena odličnom paradom odbranio pokušaj Milunovića.

Šta god da je Sa Pintu rekao u svlačionici urodilo je plodom barem kada je trud u pitanju, pa su crveno – beli zaigrali angažovanije u drugom poluvremenu.

Imao je Dauda jedan na jedan sa Lukačem ali je golman OFK uspeo da odbrani udarac Zvezdinog napadača. Ključni treutak na utakmici dogodio se u 66. minutu kada je nad Kasalicom napravljen prekršaj u kaznenom prostoru, a arbitar je pokazao na belu tačku sa koje je Milijaš bio precizan za 1:0.

Čini se da je možda penal prestrogo dosuđen jer je sve to više izgledalo kao sudaranje dva igrača nego kao namera igrača OFK da pravi faul.

Od promene rezultata opao je tempo igre i videlo se da crveno – beli čekaju kraj utakmice, te da su mislima već u derbiju. To je moglo skupo da ih košta jer je na samom kraju utakmice tim sa Karaburme imao sjajnu šansu preko Ponoševca ali je Bajković odbranio njegov pokušaj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter