0
Evropske lige

Kelvin presudio Benfiki i doveo Porto na korak od titule

Objavljeno: 11.05.13 u 23:27

porto-benfika

Fudbaleri Portoa nalaze se na korak od osvajanja nove titule šampiona Portugalije pošto su u pretposlednjem kolu prvenstva pred svojim navijačima pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena savladali vodeću Benfiku sa 2:1 (1:1).

Ekipa iz Lisabona povela je u 19. minutu i tada se činilo da će uspeti da izbegne poraz na Dragau, međutim Pereira je vrlo brzo izjednačio na 1:1. Taj rezultat je dugo stajao na semaforu, celo derugo poluvreme Porto je napadao, ali igrači ovog tima nikako nisu uspevali da savladaju golmana gostiju sve do 91. minuta kada je 19-godišnji Kelvin Mateus de Oliveira rezantnim udarcem postigao pobedonosni gol za Porto, gol za titulu. Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta za Benfiku.


Porto 2-1 Benfica by Hatrik-Goals

Kolo pre kraja šampionata Porto, koji tokom cele sezone nije pretrpeo poraz u domaćem šampionatu, ima bod više od Benfike. „Zmajevi“ u poslednjem kolu gostuju Pakoš Fereiri, dok Benfika dočekuje Moreirense.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter