0
Evropske lige

Atletik uputio Majorku ka Sekundi

Objavljeno: 11.05.13 u 17:55

bilbao-majorka

Ekipa Atletika iz Bilbao je pobedom protiv Majorke od 2:1 (1:0) u meču 35. kola Primere otklonila gotovo sve sumnje oko opstanka u eliti pošto je stekla ogromnu prednost u odnosu na timove koji se nalaze ekipe u opasnoj zoni, među kojima se nalaze i današnji gosti.

Aduric je već u 8. minutu doneo prednost domaćem timu, a do sledećeg pogotka morali smo da čekamo punih 70 minuta pošto je Ljorente na asistenciju Susaete u 79. duplirao prednost Baskijaca. Neizvesnost u meč vratio je Đovani dos Santos pogotkom iz slobodnog udarca u 81. minutu, ali u preostalom delu meča gosti nisu uspeli da dođu do izjednačenja koje bi im donelo zlata vredan bod.

Atletik sada ima 41 bod i preskočio je ekipu Valjadolida na 13. mestu, dok je Majorka ostala zakucana za samo dno tabele pošto ima dva boda manje od Selte koja je pretposlednja i čak tri poena manje od Deportiva koji još uvek nije odigrao svoj meč 35. kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter