FOTO:STARSPORT
in , ,

Ne želim da budem fudbalski mrtav!

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Dugo već Miloš Krasić ne može fudbalski da se pronađe. Nespremnost i povrede totalno su ga izbacile iz takmičarskog ritma, pa bivši reprezentativac Srbije zna da mu je sledeća sezona „biti ili ne biti“.

Njegova želja je da ostane u Fenerbahčeu ali tek posle sastanka sa rukovodstvom kluba biće poznatno nešto više.

„Za desetak dana bi trebalo da imamo sastanak. Videćemo šta je najbolje za obe strane, pronaći ćemo rešenje. Što se mene tiče, rekoh već, spreman sam da krenem od nule, prođem letnje pripreme i nametnem se treneru. Znam koliko me koštala fizička nespremnost po dolasku iz Juventusa, potom i višenedeljno odsustvo zbog povrede, sve znam, pa ne bih da se nešto slično ponovi. Očekujem novu šansu. Imam pravo na nju!“ kaže Krasić.

On je istako da mu je jedino važno da počne redovno da igra.

„Ugovor sa Fenerbahčeom važi do 2016.godine, u obzir može da dođe jedino pozajmica u klub gde ću redovno da igram, makar finansijski slabije prošao. Da, stalo mi je samo da igram, previše sam pauzirao, nova sezona bez igre značila bi da sam fudbalski mrtav, što neću da dozvolim“ rekao je Miloš Krasić za Večernje novosti.

0
0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Šćepović se nada golu

Šarksi počistili Kanakse