0
Evropske lige

Remi za ludu borbu za opstanak

Objavljeno: 06.05.13 u 22:56

oshea

U poslednjem meču 36. kola Premijer lige Sanderlend i Stouk su odigrali nerešeno 1:1, a ovaj rezultat doneće nam neverovatnu borbu za opstanak, naročito ako Vigan u odloženom meču uspe da savlada Svonsi.

Stouk je poveo golom Džona Voltersa posle prekida (a kako drugačije?), a zatim je Sanderlend ostao sa igračem manje u 34. minutu pošto je isključen Krejg Gardner. Sanderlend je sa igračem manje dominirao u drugom poluvremenu i uspeo da dođe do izjednačenja preko Džona O’Šeja u 63. minutu. Imale su crne mačke još dve prilike da dođu i do sva tri boda, a najbolju je imao Rouz koji je pogodio stativu.

Sanderlend i Stouk u psolednja dva kola imaju iste rivale Sautempton i Totenhem, a trenutna situacija na tabeli je mnogo povoljnija za četu Tonija Pjulisa. Stouk ima 41 bod i nalazi se na 11. mestu, dok je Sanderlend na 38 bodova i na 15. mestu, ali isti broj bodova imaju i Norič i Njukasl koji su na mestima ispod, a Vigan sada ima 35 uz meč manje…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter