0
Evropske lige

Fergi opleo po Luizu: „Kakav je to čovek?“

Objavljeno: 06.05.13 u 20:25

936783_190585711095681_729177977_n

Ne smiruju se strasti posle sramnog poteza i smejanja Davida Luiza nakon što je Rafael dobio crveni karton na meču Mančester Junajted – Čelsi, a ser Aleks Ferguson je opleo po Brazilcu koji se žestoko folirao i koji bi morao da bude kažnjen zbog ovakvog simuliranja.

“Sudija je ‘kupio’ to što se Luiz valjao po podu… Da li će kasnije sudija uraditi nešto po tom pitanju? Sumnjam… Kada igrač uzvrati, on uvek bude strožije kažnjen. A, Luiz se samo valjao… Često vidite to kod tih evropskih, stranih, južnoameričkih igrača. Rafael je uzvratio, ali je bilo očigledno da ga je Luiz dva puta udario laktom, potom se sručio dole kao ustreljeni labud i sve to je prevarilo sudiju. Na kraju se i smejao… To je loše. Kakav je to čovek? Rafael je udaren laktom i uzvratio je i uvek je tako – onaj ko uzvrati dobije veću kaznu od onoga ko ga je isprovocirao.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter