0
Evropske lige

Mesi doneo preokret na Nou Kampu

Objavljeno: 05.05.13 u 22:52

sancez-barsa-betis

Na poslednjoj utakmici nedeljnog programa 34. kola Primere viđeno je čak šest pogodaka, preokret i dva gola Lea Mesija koji je u igru ušao sa klupe, a sve to je bilo dovoljno za pobedu Barselone nad Betisom od 4:2 (1:2).

Gosti su poveli već u 2. minutu preko Pablona, ali je samo sedam minuta kasnije izjednačio Aleksis Sančez. Međutim, domaći tim nikako nije uspevao da dođe do prednosti, a najveći krivci za to bili su upravo Sančez i David Vilja koji su se propisno ispromašivali što je prelepim pogotkom u 43. minutu kaznio Ruben Perez.

I taman kada se Leo Mesi spremao da uđe u igru umesto Davida Vilje reprezentativac Španije je u 56. minutu izjednačio na 2:2 i odmah potom je izašao sa terena. Argentincu je bilo dvoljno samo četiri minuta da postigne svoj prvi pogodak, da bi posle odlične akcije na asistenciju Sančeza u 71. minutu postavio konačnih 4:2.

Barseloni sada nedostaje još dva boda da teoretski obezbedi titulu i nema sumnje da će ih osvojiti u jednom od preostala četiri kola, dok Betisu preostake da pokuša da sustigne zaostatak od četiri boda za šestoplasiranom Malagom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter