0
Fudbal

Bez pobednika u 200. Superklasiku

Objavljeno: 05.05.13 u 23:31

boka-river

Argentinski Superklasiko između Boke juniors i River Plate, 200. po redu, odigran u okviru 12. kola dela prvenstva koje se zove Torneo Final, na popularnoj Bombonjeri završen je bez pobednika – 1:1, ali je u potpunosti opravdao očekivanja.

Gosti su poveli već u 1. minutu preko Lancinija kojem je odlično asistirao Sančez i vodili su „milioneri“ sve do pred sam kraj prvog poluvremena da bi Silva u 39. minutu doneo izjednačenje Boki, za erupciju oduševljenja na stadionu. Meč su obeležili i brojni prekidi zbog čega je drugo poluvreme produženo za čak 12 minuta. Viđeno je osam žutih i jedan direktni crveni karton.

Iako Boka posle ovog meča zauzima tek 18. mesto na tabeli sa samo 10 osvojenih bodova to ne znači da joj preti ispadanje iz lige pošto se u Argentini izvodui koeficijent za prethodnih nekoliko sezona. Sa druge strane River ima četiri boda manje od vodećeg Lanusa i ima priliku da se domogne meča za šampionsku titulu u koji se već plasirao Velez koji je osvojio prvi deo sezone – Torneo Inisijal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter