0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Milunović optimista

Objavljeno: 03.05.13 u 10:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Strelac pobedonosnog gola za Crvenu zvezdu na derbiju protiv Jagodine mladi Luka Milunović optimista je pred nastavak šampionske trke.

„Još jednom se potvrdilo da ni dva gola prednosti, ni odlična igra koju smo imali na početku utakmice nisu dovoljni za trijumf ukoliko ne zadržimo nivo. Svaki igrač može da donese pobedu, to samo dokazuje da smo kvalitetna ekipa“, rekao je Milunović posle utakmice u Jagodini.

Četiri kola pre kraja Zvezda ima dva boda manje od lidera Partizana, kojem će gostovati 18. maja.

„Ovo nam je sedma pobeda zaredom, i da bismo stigli do cilja, potrebno je da i u naredna četiri susreta osvojimo maksimalan broj bodova. Ovom utakmicom smo pokazali da smo sposobni za tako nešto“, rekao je Milunović.

Sa Milunovićem se složio i njegov imenjak Milivojević.

„Bila je prelepa utakmica. Milim da smo na 2:0 morali da budemo mnogo pametniji, ali su nas oni naterali da igramo dugim loptama i da preskačemo igru. Međutim, nama su najbitnija bila tri boda u čemu smo na sreću uspeli. Svi igrači su izginuli na terenu, nije bilo lako igrati sa fudbalerom manje. Očekuju nas još četiri utakmice do kraja u kojima nas očekuju teški zadaci“ – kazao je mladi vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter