0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bajković se zahvaljuje saigračima i navijačima

Objavljeno: 03.05.13 u 12:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedna od najuzbudljivijih utakmica u prolećnom šampionatu odigrana je u Jagodini između istoimene ekipe i Crvene zvezde. Posle mnogo uzbuđenja, crveno-beli su uspeli da savladaju neugodnog rivala zahvaljujući golu Luke Milunovića u 53. minutu. Samo minut ranije, rezultat je bio poravnan nakon jedne loše procene golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića.

„Ne želim da koristim bilo kakvo opravdanje zbog vetra ili lošeg vidika koji sam imao, ja sam jedini krivac i zbog moje direktne greške smo primili gol. Hvala navijačima i saigračima koji su me podržali i već u sledećem napadu, ponovo postigli gol i tako mi povratili samopouzdanje. Ne mogu da opišem koliko mi je bilo teško u trenutku kada je lopta završila u mreži, ali to je fudbal, šta da radim, dešava se“ – rekao je Bajković.

Čuvar mreže crveno-belih u svemu, kao i uvek, vidi i lepšu stranu.

„Ako je već moralo da se desi ovako nešto, i da primimo ovakav gol, volim što se desilo u utakmici koju smo pobedili. Još jednom, beskrajno hvala mojim saigračima i navijačima koji su me izvadili iz ove situacije. Idemo dalje, čeka nas težak raspored do kraja prvenstva, ali verujem da možemo da zabeležimo sve pobede“ – smatra Bajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter