0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Simonović: Moramo bolje

Objavljeno: 01.05.13 u 22:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crvena zvezda Telekom se ponovo mučila u domaćem prvenstvu, imala je osam poena zaostatka na 97 sekundi do kraja meča (74:82), ali ej na kraju ipak uz dosta sreće uspela da trijumfuje i to trojkom Marka Simonovića na pet sekundi pre poslednjeg zvuka  sirene.

„Jako teška utakmica, u jako teškom trenutku za nas. Mi smo posle Fajnal-fora bili u velikom grču i palo nam je samopouzdanje možda i previše. Dobro je što smo pobedili. Moramo da popravimo igru, a to ćemo uraditi samo ako bolje radimo i treniramo“ – rekao je junak pobede nad Vojvodinom.

Trener Crvene zvezde Telekom, Dejan Radonjić, nije bio prezadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali je takođe bio svestan važnosti pobede s obzirom u kojem trenutku je ona došla:

„Čestitam igračima na pobedi u svakom slučaju. Izvukli smo jedan meč pre kojeg smo imali jako puno problema. Nakon završnog turnira u Laktašima i povrede Radivojevića u finalu, kao i Savovića na poslednjem treningu pre utakmice morali smo u hodu da se prilagodimo. To je Vojvodina znalački iskoristila i dobro nas namučila. Ipak smo na kraju uspeli da odigramo skoncentrisano i zasluženo slavimo“ – započeo je trener crveno-belih, a zatim se osvrnuo na poslednji napad na utakmici:

„Ostavili smo prostora u poslednjem napadu za najiskusnijeg igrača koji je bio jako raspolozen večeras. Rakočeviću smo dali slobodu u poslednjem napadu koji je našao sjajno rešenje uposlivši usamljenog Simonovića“ – rekao je Radonjić.

Crveno-beli su bili silno oslabljeni neigranjem Radivojevića, dok je roviti Savović proveo na parketu svega šest minuta zbog neugodne povrede koju je zaradio na poslednjem treningu. Prvi trener crveno-belih pohvalio je karakter krilnog centra Zvezde koji smogao snage da pomogne saigračima u utakmici sa Vojvodinom i objasnio o kakvim povredama se radi.

„Vuk Radivojević će odsustvovati sigurno sedam dana zbog povrede ramena, koja je dosta delikatna i može da se pogorša.Savović je pokazao karakter pa je i pored povrede koju je zaradio trening pre utakmice smogao snage da izadje na teren i pomogne ekipi“ – zaključio je trener crveno-belih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter