0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Derbi u Kragujevcu

Objavljeno: 01.05.13 u 12:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon pauze nastale zbog održavanja finalnog turnira ABA lige u sredu se nastavlja Agroživ Superliga Srbije utakmicama 7. kola, a derbi meč biće odigran u Kragujevcu gde domaći Radnički dočekuje vodeći Partizan.

Kragujevčani su u seriji od pet uzastopnih poraza i čini se da je utakmica protiv crno-belih poslednja prilika da Radnički uhvati priključak sa ekipama koje se bore za plej-of. Sa druge strane Partizan stiže potpuno rasterećen u Šumadiju pošto još uvek nije poražen u domaćoj ligi, a dobru formu potvrdio je i u Laktašima gde je osvojio šesti šampionski prsten u regionalnom takmičenju.

Crvena zvezda za poraz u finalu ABA lige će potražiti u duelu sa Vojvodinom sa kojom trenutno voodi borbu za treće mesto u ligi, ali Dejanu Radonjiću neće biti lako da podigne ekipu iz letargije u koju je upala krajem ligaškog dela takmičenja u Jadranskoj ligi. Mega Vizura ima priliku da osnaži svoje drugo mesto pošto joj u goste stiže Sloboda, dok se u derbiju začelja sastaju Konstantin i Metalac.

Sreda, 1. maj:
18.00h Radnički – Partizan
18.00h Mega Vizura – Sloboda
19.00h Crvena zvezda – Vojvodina
20.00h Konstantin – MEtalac

Tabela: Partizan 6/0, Mega Vizura 5/1, Vojvodina 4/2, Crvena zvezda 3/3, Radnički 2/4, Sloboda 2/4, Metalac 1/5, Konstantin 1/5.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter