0
Evropske lige

Benteke se igrao sa Sanderlendom

Objavljeno: 29.04.13 u 23:13

Benteke

Fudbaleri Aston Vile razmontirali su Sanderlend sa 6:1 (2:1) u utakmici 35. kola engleske Premijer lige. Oni su na taj način dokazali da im je mesto u najboljoj ligi Engleske.

U prvih pola sata igre mreže su mirovale, ali je onda usledila prava kanonada. Vila je povela u 31. minutu preko Rona Vlara, a samo dva minuta kasnije Deni Rouz je izjednačio rezultat. Domaći fudbaleri su postigli još jedan gol u 38. minutu preko Andreasa Vajmana i sa minimalnom prednošću otišli na odmor. Potom je na scenu stupi Kristijan Benteke koji je ostvario het-trik. Prvo je u 55. minutu duplirao prednost Vile, a potom je u 60. minutu iskoristio asistenciju Vestvuda za 4:1. U 71. minutu fudbaler Sanderlenda Stefan Sesenjon je dobio crveni karton, a onda je samo minut kasnije Benteke postigao i svoj treći gol. Tačku na ovu utakmicu stavio je Gabriel Agbolahor u 89. minutu.

Ubedljivom pobedom Aston Vila se izjednačila po broju bodova sa Sanderlendom i Njukaslom i sada se nalazi na 16. mestu, odmah iza večerašnjih rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter