0
Domaći fudbal

Bajko nožnim prstima sprečio iznenađenje

Objavljeno: 29.04.13 u 13:09

bajkovic

Boban Bajković je morao da „vadi kestenje iz vatre“ na meču protiv Donjeg Srema u kojem je mogla da bude prekinuta pobednička serija Crvene zvezde. Cetinajnin je u poslednjim momentima meča sprečio Damnjanovića da izjednači na 1:1, a i pre tog detalja imao je nekoliko odličnih intervencija pre svega u 52. minutu kada se našao oči u oči sa istim protivnikom.

„Ispružio sam se refleksno, nema tu mnogo razmišljanja. Lopta je me pogodila u nožni palac“ – kazao je Bajković u izjavi za Sportski žurnal.

Kada su svi na stadionu već videli loptu u njegovoj mreži Bajković je uz pomoć Uroša Spajića uspeo da zaustavi napadača ekipe iz Pećinaca.

„Bacio sam se u noge njihovom igraču, svestan da idem na sve ili ništa. Rizikovao sam da napravim i penal, u tom trenutku je i to delovalo kao bolja opcija nego siguran gol. Srećom ga nisam oborio, a za to vreme Spajić se dobro postavio i izblokirao“ – objasnio je Bajko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter