0
Domaći fudbal

Foto:Starsport

Vermez: Ja odlučujem da li idem

Objavljeno: 28.04.13 u 20:32
Foto:Starsport
Foto:Starsport

Nova blamaža Partizana u Novom Pazaru verovatno iziskuje smenu trenera Vladimira Vermezovića, ali on tvrdi da samo on zna da li će ostati ili otići.

– Borbena utakmica, posebno s naše strane. Drugo poluvreme smo bili malo rezervisani. Napravili smo dosta šansi, kao i rival, mada gledaoci mogu da budu budu zadovoljni prikazanom igrom. I dalje imamo dva boda više i idemo dalje.

Što se Marka Šćepovića tiče duel s Aleksandrom Mitrovićem samo jedan od razloga zašto nije bio u timu. Njih dvojica su imali uobičajeni verbalni duel uz psovke, ali kod Marka sam celu nedelju video da nije psihički spreman za ovu utakmicu i zato ga nema.

Nisam imao baš mnogo vremena da sagledam ambijent u Pazaru, jer sam gledao da izvučem živu glavu. Bio sam polivan vodom, vređen i pljuvan. Razumem ja da je to sve deo predstave, mada smatram da je sve bilo malo preterano i mi danas nismo bili zaštićeni na radnom mestu – rekao je Vermezović, a na pitanje da li se plaši za svoj status rekao:

– Ne, o mom statusu odlučujem samo ja.

Nebojša Vučićević nije krio zadovoljstvo zbog velikog uspeha.

– Osvojiti bod protiv Partizana je veliki uspeh i čestitam igračima na zalaganju, imali smo šanse, ali i mnogo sreće u pojedinim trenucima. Mi se borimo za goli superligaški život i nadam se da ćemo uspeti da ga sačuvamo – rekao ej Vučićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter