0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Tuga od fudbala u Pazaru

Objavljeno: 28.04.13 u 19:07
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan izgubio dva nova boda, ali koga je još u Novom Pazaru interesovao fudbal – 0:0.

To je smejurija od srpskog fudbala. Navijači su se gađali bakljama, linijski sudija Dalibor Đurđević je pogođen naočarima u glavu, stolice su letele na sve strane, skandiralo se Kosovu… Ma čista lakrdija.

Šta reći o fudbalu, koga danas nije ni bilo. Igralo se samo s jednom loptom, a kad ona izađe van okvira igrališta Bog sveti ne zna gde je. Nervoza je bila prevelika, a kvalitet fudbala ravan nuli. Bruka i sramota.

Obe ekipe su kao imale neke šanse, domaći daleko bolje, a zbog novog neuspeha pristalice Pazara su gostima skandirae „ode titula“, a sva je prilika de će biti u pravu, jer Partizanovi igrači ne mogu da se sastave s životom.

Svađe na terenu su konstantno, trener Vladimir Vermezović je izgubio svaki kompas, više ne zna ni koga uvodi u igru, ni zašto, a igra njegovog tima ne liči ni na šta.

Kad je ovaj i ovakav Partizan najbolji u Srbiji, onda je jasno zašto smo najgori i reprezentacija ne može da ode ni na jedno veliko takmičenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter