0
Domaći fudbal

Partizan vraća na +4

Objavljeno: 28.04.13 u 12:47

slika15

Fudbaleri Partizana danas igraju svoju utakmicu 25. kola na vrućem gostovanju protiv Novog Pazara. Večiti rival se srećnom pobedom nad Donjim Sremom primakao na bod zaostatka, pa je pred crno – belima cilj da prednost na tebeli ponovo uvećaju.

„Recept je jasan. Moramo da budemo borbeni i agresivni kao domaćin i verujem da u tom slučaju ne bi trebalo da bude problema. Izašli smo iz krize, vezali smo dve pobede, očekujem da seriju nastavimo u Novom Pazaru.“ rekao je Vladimir Vermezović u najavi utakmice.

Sa druge strane trener Novog Pazara i bivša legenda crno – belih Nebojša Vučićević kaže da njegova ekipa spremno dočekuje velikog protivnika.

„Rasterećeno ulazimo u ovaj meč. Partizan je apsolutni favorit i nije potrebno da dodatno motivišem igrače. Partizan je sam po sebi ogroman motiv i inspiracija za moje fudbalere. Ovo je jedna od utakmica u kojoj se smatra da je poraz normalan, a sve drugo ravno senzaciji. E, mi smo spremni za senzaciju“ rekao je popularni Uške.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana igra se od 17 časava na Gradskom stadionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter