0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mikić srušio Donji Srem

Objavljeno: 27.04.13 u 21:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Donji Srem u 25. kolu Jelen Superlige sa 1:0 (0:0). Gol odluke postigao je Nikola Mikić u 57. minutu.

Pred početak meča navijači crveno-belih su pozdravili svoje šampionke. Odbojkašice Crvene zvezde su sa peharom osvojenim u petak izašle na atletsku stazu Marakane, a 16.000 gledalaca je gromko pozdravilo njihov uspeh.

Igrači Zvezde su preuzeli inicijativu na početku meča, ali nisu uspevali da stvore nijednu ozbiljniju priliku. Milunović je imao odličnu priliku, ali je njegov šut zaustavio golman gostiju. Kapiten Beograđana Nenad Milijaš svojim centaršutevima je stvarao dosta problema Sremcima koji su ipak bili dobri u odbrani i njegove lopte kupili ispred fudbalera Zvezde. Do kraja poluvremena Zvezda je stvarala šanse preko Milunovića, Kasalice i Kadua, ali bezuspešno.

U drugom poluvremenu do prve prilike su došli gosti. Miladinović je imao sjajnu priliku, ali se nije najbolje snašao, pa je Bajković uhvatio živu loptu. Donji Srem je imao još jednu priliku preko Škorića koji je izašao sam ispred golmana Zvezde koji je ipak bio uspešniji u ovom duelu. Posle odličnih šansi gostiju usledila je kazna. Mikić je iskoristio sjajn centaršut Nenada Milijaša sa leve strane i glavom sproveo loptu u mrežu Donjeg Srema. Izabranici Rikarda Sa Pintua su potom propustili dve prilike preko Mudrinskog i Milivojevića. Usledila je dramatična završnica. Gosti su u 87. minutu pogodili stativu, ali je Prljević ipak bio u ofsajdu. Gosti su imali još jednu fenomenalnu šansu kada se Damjanović našao sam ispred Bajkovića. Svi na stadionu su već videli loptu u golu, ali se napadač Sremaca spetljao, pa je Spajić uspeo da interveniše i otkloni opasnost. Zvezda je potom „trošila“ vreme kod korner i aut linija, što se nije svidelo navijačima koji su ih častili skandiranjem „Igrate ko p….“.

Na kraju Zvezda je osvojila nova tri boda i nalazi se na samo jedan bod iza Partizana koji sutra gostuje u Novom Pazaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter