0
Evropske lige

Izviždani Van Persi uzeo bod „svojima“

Objavljeno: 28.04.13 u 19:04

robin-van-persie-mu

U derbi meču 35. kola Premijer lige Arsenal i Mančester Junajted su remizirali 1:1, a crveni đavoli su na ovom meču dočekani špalirom kao novi šampioni. Venger i igrači Arsenala su morali da aplaudiraju, ali su navijači sve vreme zviždali, naročito Robinu van Persiju.

A meč je počeo sjajno za Arsenal, pošto je Tio Volkot u 2. minutu postigao gol, a pogodak ide na dušu pomoćnog arbitra koji nije video da je Volkot u ofsajdu. Junajted je ipak došao do izjednačenja i boda, a penal je u 43. minutu napravio Bakari Sanja kada je potpuno bespotrebno izgubio loptu, pa zatim oborio Van Persija. Upravo je neadašnji ljubimac navijača Arsenala stavio loptu na belu tačku i matirao Šćešnog za 1:1. Nije se Van Persi radovao golu… To bi dotuklo navijače Arsenala i Vengera.

U drugom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, Junajted je kontrolisao igru i zadržao ovih 1:1, dok u Arsenalu ne mogu da budu zadovoljni kako su odigrali u nastavku, jer im i dalje „visi“ mesto u Ligi šampiona. Treba reći da je u finišu ušao Rajan Gigs koji je tako odigrao 49 meč protiv Arsenala…

 

Arsenal je četvrti sa 64 boda iz 35 mečeva, a peti Totenhem ima meč manje i dva boda manje… Očekuje nas uzbudljiv finiš sezone kada je u pitanju borba za plasman u LŠ, jer i trećeplasirani Čelsi nije siguran sa 65 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter