0
Evropske lige

Siti lako savladao goste iz Londona

Objavljeno: 27.04.13 u 15:39

siti-slavlje

Mančester Siti je u prvom meču 35. kola Premijer lige pred svojim navijačima savladao ekipu Vest Hema sa 2:1 (1:0) nakon čega je povećao prednost u odnosu na trećeplasirani Arsenal na velikih osam bodova te je gotovo sigurno da će sezonu završiti na drugoj poziciji, dok je Vest Hem siguran u sredini tabele.

Prvi gol na meču viđen je u 28. minutu kada je Serhio Aguero odlilno reagovao na dodavanje Samira Nasrija dovevši tako u vođstvo svoj tim. Gotovo sat vremena čekalo se na drugi pogodak koji je odličnim udarcem levom nogom postigao Jaja Ture u 83. minutu. „Građani“ su kontrolisali meč, imali nekoliko prilika pre Tureovog gola da uvećaju prednost, ali im to nije polazilo od ruke. Sa druge strane „čekićari“ nisu imali pravu šansu za izjednačenje, ali su preko Endija Kerola u poslednjim momentima meča ipak uspeli da smanje prednost domaćina.

Oba srpska reprezentativca, Matija Nastasić i Aleksandar kolarov, ovu utakmicu su odgledala sa klupe za rezervne igrače.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter