0
Košarka

Domaći duplirali prednost

Objavljeno: 25.04.13 u 09:57

oklahoma-hjuston

Prethodne noći odigrane su tri utakmice plej-ofa, sve tri pobede su zabeležile domaće ekipe koje su tako maksimalno iskoristile prednost pošto posle dva odigrana meča imaju prednost od po 2:0.

Indijana je prilično lako izašla na kraj sa Atlantom predvođena odličnim Pol Džordžom koji je ubacio 27 poena, ali je imao i odličnu podršku od Džordža Hiula koji je dodao 22 odnosno Roja Hiberta i Džeralda Grina koji su ubacili po 15 poena. Na drugoj strani najefikasniji je bio Devin Haris koji je postigao 17 poena, a Džoš Smit i Džef Tig su ubacili po 16.

Najneizvesnije je bilo u Oklahomi gde je domaći tim u odličnoj utakmici savladao Hjuston koji je tokom celog meča duvao za vrat Durentu i drugarima. U tome se najviše isticao njihov bivši klupski drug Džejms Harden koji je ubacio 36 poena i imao je čak 11 skokova, što je ipak bilo premalo jer je udarni dvojac Tandera Kevin Durent i Rasel Vestbruk dao po 29 poena, dok je Serž Ibaka uz 12 poena zabeležio i 11 skokova.

Lejkersi bez povređenog Brajanta gotovo da nemaju nikakve šanse da iz serije sa Sparsima izađu kao pobednici pogotovo nakon drugog trijumfa San Antonija ostvarenog prethodne večeri. Blistao je Toni Parker sa 28 poena i sedam asistencija, dok su Tim Dankan i Kohi Leonard dodali po 16. Kod gostiju su Dvajt Hauard i Stiv Blejk ubacili po 16, a Pau Gasol i Meta Vrld Pis po 13.

Rezultati:
Oklahoma – Hjuston 105:102 (2:0 u pobedama)
Indijana – Atlanta 113:98 (2:0)
San Antonio – Los Anđeles Lejkers 102:91 (2:0)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter