0
Evropske lige

Selti derbi začelja

Objavljeno: 23.04.13 u 08:52

selta-saragosa

Selta je u Vigu u poslednjem meču 32. kola Primere savladala ekipu Saragose sa 2:1 (1:1) i to pogotkom u poslednjim momentima meča čime je fenjer predala svom rivalu.

Gosti su u derbiju začelja poveli preko Sapunarua u 26. minutu, ali nisu uspeli dugo da zadrže stečeno vođstvo pošto je Aleks Lopez samo 11 minuta kasnije izjednačio. Iako su oba tima u drugih 45 minuta imala priliku da postignu još neki pogodak do toga je došlo tek u drugom minutu nadoknade vremena kada je Mario Bermeho na asistenciju Orleana doneo pobedu i veliko slavlje igračima i navijačima tima iz Galicije. Stefan Babović je za goste odigrao poslednjih dvadesetak minuta, a Ivan Obradović se i dalje nalazi na listi povređenih.

Selta se sada bodovno izjednačila sa Saragosom kojoj je prepustila poslednju poziciju, a oba tima imaju po dva poena manje od Granade koja je prvi tim iznad crte odnosno tri od Deportiva iz La Korunje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter