0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

RSS se konsultuje na više strana

Objavljeno: 23.04.13 u 17:22
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle informacije od strane Evropske rukometne federacije da završni turnir Kupa Srbije za rukometaše ne može da se održi u Zubinom Potoku na Kosovu i Metohiji, oglasio se Rukometni savez Srbije.

„S obzirom na veliko interesovanje sportske javnosti povodom mesta odigravanja završnice Kupa Srbije, a nakon pisma koje smo dobili od strane Evropske rukometne federacije (EHF), obaveštavamo Vas da smo u stalnoj komunikaciji sa nadležnima u kancelariji EHF kao i sa nadležnima u Ministarstvu omladine i sporta i kancelariji za Kosovo i Metohiju, kao i da ćemo odluku o mestu odigravanja finalnog dela Kupa Srbije za muškarce doneti nakon konsultacija i sednice Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije.

O donetoj odluci ćemo obavestiti kako Evropsku rukometnu federaciju tako i klubove učesnike završnice Kupa Srbije za muškarce“, stoji u saopštenju RSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter