0
Evropske lige

Junajted osvojio 20. titulu, veče iz snova za Van Persija

Objavljeno: 22.04.13 u 23:00

junajted

Mančester Junajted osvojio je 20. jubilarnu titulu. Izabranici ser Aleksa Fergusona su u 34. kolu Premijer lige pobedili Aston Vilu sa 3:0 na Old Trafordu. Briljirao je Robin Van Persi koji je postigao het – trik i to za nešto više od pola časa igre!

Već u drugom minutu moglo je da se nasluti slavlje na stadionu kada je Rafael poslao loptu ka Gigsu, a ovaj iz prve na drugoj stativi pronašao Van Persija za 1:0.

Na drugi gol čekalo se do 13. minuta, kada je je viđen možda i najlepši gol ove sezone. Runi je sa centra poslao jednu dubinsku loptu na ivicu kaznenog prostora, a Van Persi je zahvatio volejčinu za totalnu erpuciju odluševljenja.

persi

Teatar snova ponovo je proključao 20. minuta kasnije. Legendarni Rajan Gigis ponovo je uposlio Van Persija koji se vešto oslobodio svojih čuvara i smestio loptu u mrežu gostiju za 3:0 i svoj het – trik.

I u drugom poluvremenu viđena je dobra igra. Mogao je Junjated da poveća svoju prednost, a mogla je i Aston Vila u nekoliko navrata da ublaži poraz, ali je na kraju ostalo 3:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter