0
Evropske lige

„Vukovi“ iskoristili krizu Verdera

Objavljeno: 20.04.13 u 20:19

SV Werder Bremen v VfL Wolfsburg - Bundesliga

Krizi Verdera se ne vidi kraj pošto ni u devetom meču uzastopno ovaj tim nije uspeo da ostvari pobedu, naprotiv uz četiri remija Volfzurg je naneo peti poraz ekipi iz Bremena pobedivši sa 3:0 (2:0).

Tek u nešto boljoj situaciji uoči ovog duela nalazili su gosti koji su uz četiri remija u prethodnom kolu Bundeslige deklasirani od strane Bajerna, međutim to očigledno nije uticalo previše na njih. Arnold je na asistenciju Kjera u 13. minutu doveo u vođstvo Volfzburg, a kada je Olić u 27. podigao na 2:0 bilo je jasno da se Verederu smeši novi poraz. Tački na ovaj meč stavio je Brazilac Dijego koji je u 66. minutu realizovao penal.

U domaćem timu nije bilo srpskih internacionalaca Aleksandra Ignjoskog i braće Stevanović Aleksandra i Predraga, dok je na drugoj strani Slobodan Medojević odigrao poslednjih 10 minuta.


[www.online-soccer.ru] Werder 0-3 Wolfsburg ALL… by all-goals

Verder je imao sreću da su njegovi rivali u borbi za opstanak svi odreda takođe upisali poraze, ali svakako u ovom timu moraju da budu zabrinuti pošto se četiri kola pre kraja prvenstva nalaze na pet bodova od opasne zone od koje se Volfzburg sada nalazi udaljen čak 10 poena i fale mu još samo dva da i teoretski obezbedi opstanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter