0
Evropske lige

Valensija „petardirala“ Malagu

Objavljeno: 20.04.13 u 23:56

Roberto Soldado

Derbi meč 32. kola Primere trebalo je da bude duel između petoplasirane Valensije i za jednu poziciju slabije rangirane Malage, ali da tako ne bude pobrinuo se domaći tim koji je savladao goste sa čak 5:1 (4:1).

„Blickrig“ Valensije trajao je šest minuta i to u periodu od 25. do 31. kada su fudbaleri ovog tima postigli čak četiri od svojih pet pogodaka. Mrežu Malage načeo je Dani Pareho, da bi potom Soldado najpre u 28. minutu duplirao prednost „slepih miševa“, a u 30. realizovao penal za 3:0. Nije prošao ni minut od tog pogotka a Kanales je još jednom pogodio gol nemoćnog Kabaljera.

Žulio Baptista je koliko toliko vratio neizvesnot u ovaj meč pogotkom u sudijskoj nadoknadi izgubljenog vremena u prvom poluvremenu, ali da ne gosti ne razmišljaju o preokretu učinio je Banega postavivši konačnih 5:1 i to već u 56. minutu utakmice.

Valensija je sada prišla na bod zaostatka četvrtom Real Sosijedadu, dok će Malaga voditi grčeviti borbu za plasman u evropske kupove, naravno ukoliko joj bude ukinuta jednogodišnja suspenzija koja je trenutno na snazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter