0
Evropske lige

Minimalac Barse protiv Levantea

Objavljeno: 20.04.13 u 21:53

barsa-levante

Uspela je Barselona da sačuva 13 bodova prednosti u odnosu na Real pošto je sa 1:0 (0:0) savladala ekipu Levantea, ali je do trijumfa iako u izmenjenom sastavu došla daleko teže nego što se očekivalo.

Tito Vilanova je odlučio da odmori neke od najboljih igrača uoči prvog meča polufinala Lige šampiona u kojem će u sredu igrati sa Bajernom i to je moglo da mu se obije o glavu pošto je jedini gol na meču pao tek u 84. minutu kada je Fabregas savladao odličnog golmana Levantea Navasa. Mogli su Katalonci daleko ranije da otključaju bravu Levantea, kojem je malo nedostajalo da ostane nesavladan na Kamp Nou, da je David Vilja u 17. minutu realizovao penal ili da je iskorišćena makar jedna od mnogobrojnih šansi.  Koliko je Barsa bila dominantna govore podaci da je imala 81% posed lopte i da Levante nije imao nijedan udarac u okvir Valdezovog gola.


Barcelona 1-0 Levante UD Footyroom.com by Futbol2101

Matematički Barseloni je potrebno još samo šest bodova da obezbedi novi šampionsku titulu, dok će Levante ostati u sredini tabele bez prevelikih izgleda da značajno napreduju ili nazaduju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter