0
Evropske lige

Betis namučio Real

Objavljeno: 20.04.13 u 19:57

ezil-real-betis

Uspeo je nekako Real u meču 32. kola Primere da savlada ekipu Betisa pred svojim navijačima sa 3:1 (1:0), ali konačan rezultat uopšte ne odslikava pravo stanje stvari na terenu.

Izmešao je Žoze Murinjo malo karte pošto „kraljevski klub“ već u utorak očekuje duel sa Borusijom, a pored toga Real je izgubio gotovo sve šanse da se bori za šampionsku titulu i praktično je obezbedio plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

I pored toga što je Betis bio bolji rival u prvih 45 minuta na odmor se otišlo sa prednošću Madriđana pošto je Mesut Ezil na asistenciju Benzeme u poslednjim momentima prvog poluvremena postigao fol. Francuz je u 57. minutu podigao na 2:0, ali je Horhe Molina u 73. minutu vratio neizvesnost u meč pošto je realizovao penal. Mogao je Betis da dođe do boda da je Ruben Kastro u 88. minutu u umesto prečke pogodio gol, ali je njegov propust već u sledećem napadu kaznio Ezil svojim drugim pogotkom na meču.

Glavobolju za Murinja mogle bi da predstavljaju povrede Marsela i Modrića koji su morali da budu zamenjeni, ali nema sumnje da Real ima zamene za ova dva igrača.

Makar na dva sata Real će imati samo 10 bodova manjka u odnosu na vodeću Barselonu, ali i šest viška u odnosu na gradskog rivala – Atletiko, dok je Betis propustio dobru priliku da se umeša u borbu za mesto koje vodi u Ligu Evrope jer će sa 48 bodova ostati na sedmom mestu, ali sa utakmicom više od Malage i Valensije koji imaju po dva boda više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter