0
Košarka

Nikolić: Ponudio sam ostavku!

Objavljeno: 16.04.13 u 00:02

Muta-Nikolic1

Nakon još jednog šokantnog poraza ovoga puta od Vojvodine, trener Kragujevčana Miroslav Muta Nikolić smatra da su njegovi izabranici mislima bili već u Laktašima na fajnal foru ABA lige.

„Posle poraza od Mega Vizure zapali smo u nesigurnost. Utakmicu nismo izneli psihološki. Na treninzima smo jače radili pripremajući se za Fajnal for. Izgleda da smo došli u kontra-ritam. Vojvodina je zasluženo pobedila, momci su se borili koliko su mogli, a mi smo bili nervozni, nismo igrali pametno u odbrani. Nismo ispoštovali ništa od onoga što smo pripremali analizirajući njihove akcije. Kao da smo opet mislili – „lako ćemo“. Početak je bio dobar, ali se Vojvodina vratila u meč sa par trojki. Nezadovoljan sam odbranom, koncentracijom, iako je postojala neka želja da igraju, energije ima, ali kakve su nam glave dobro smo došli dovde“, rekao je Nikolić.

Trener Radničkog ponudio je ostavku upravi Radničkog.

„Ovo je korak unazad zbog čega sam ponudio ostavku. Ako ima neko bolji, neka preuzme Radnički. Kako dalje neka odluči uprava, ja više nisam tu“, izjavio je Nikolić nakon meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter