0
Evropske lige

Krstičić besan

Objavljeno: 16.04.13 u 20:34

krsticic

Nenad Krstičić, vezista Sampdorije, će zbog povrede u gradskom derbiju protiv Đenove propustiti ostatak sezone u Seriji A, a uzrok je start Brazilca Matuzalema. Srpski reprezentativac je besan na igrača Đenove koji je išao sa namerom da ga povredi.

“Ne znam da li je ušao u duel sa namerom da me povredi, ali je išao da udari mene, a ne loptu. Zna se kako se ulazi u duel kada želite da startujete na loptu ili da faulirate protivnika. Znam to jer imam takvu ulogu na terenu. Ali, on to nije uradio! Išao je otvorenim stopalom i direktno me gađao kramponima u nogu sa željom da me povredi. Da je pogodio par centimetara uviše, mogao je da mi polomi nogu! Da li mi je uputio izvinjenje posle meča? Prišao mi je, pitao me kako sam i rekao mi da sam bio brži na lopti. Ali, dok je pričao sve vreme se ironično smeškao! Poželeo mi je sreću, sve vreme se smeškajući! Strašno! Ali, neka ga… Ako Đenova bude još u Seriji A, videćemo se na terenu sledeće sezone… Oni i onako ne znaju ništa drugo, nego da biju po terenu.”

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter