0
Evropske lige

Vidal nosi Staru damu ka tituli

Objavljeno: 15.04.13 u 22:54

Vidal

Fudbaleri Juventusa savladali su u poslednjoj utakmici 32. kola Serije A Lacio u Rimu sa 2:0 (2:0) i iskoristili remi Napolija i Milana da povećaju prednost na tabeli.

Stara dama je već na početku utakmice pokazala da je u Rim došla po sva tri boda. U 8. minutu Lorik Cana je srušio Mirka Vučinića u šesnaestercu, a sudija je pokazao na belu tačku. Precizan je bio Arturo Vidal i tako doneo prednost gostima iz Torina. Sjajnu partiju još jednim golom Vidal je krunisao u 28. minutu, što je ispostavilo se bio konačan rezultat utakmice. Lacio je bio nešto agresivniji u drugom poluvremenu, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže Điđija Bufona.

Juventus se ovom pobedom odvojio od najbližeg pratioca, Napolija na 11 bodova i u poslednjih šest kola potrebno mu je tri pobede kako bi stigao do nove titule šampiona Italije. Laciju predsotji žestoka borba za mesto koje vodi u Evropu. Trenutno se nalazi na 5. mestu sa 51. bodom koliko ima i šestoplasirana Roma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter