0
Košarka

Rakočević: „Izvući pouke iz poraza“

Objavljeno: 15.04.13 u 13:59

Rakocevic

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević je nakon poraza od Mega Vizure u 5. kolu Agroživ Superlige Srbije čestitao protivniku na pobedi i takođe je istakao bi njegov tim sada trebalo da uradi.

„Zahvaljujem se Delijama i svim navijačima koji su došli da nas bodre. Evidentno je da smo ušli dosta slabo u utakmicu, da smo igrali sporo. Dozvolili smo Mega Vizuri koja ima veoma talentovane igrače da se razigraju i naprave osetnu prednost. To im je omogućilo i da dođu do dodatnog samopouzdanja, a onda je bilo znatno teže igrati. Za nas je bila kobna prva četvrtina. U drugom poluvremenu smo uspeli da povežemo redove, ali nismo imali snage za potpun preokret iako smo stigli njihovo vođstvo“ – rekao je Rakočević.

Iskusni košarkaš nije želeo da traži razloge poraza u drugima.

„Mislim da smo sami krivi za poraz. Sada moramo da se skupimo, jer nam predstoji mnogo važan period. Moramo da pažljivo analiziramo razloge poraza i izvučemo pouke.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter