0
AdmiralBet ABA Liga

Mega šokirala i Zvezdu!

Objavljeno: 14.04.13 u 19:05

bobi

Mega Vizura je u meču 5. kola Agroživ Superlige Srbije savladala Crvenu zvezdu Telekom sa 83:76 (31:19, 15:12, 17:27, 20:18) i tako došla do četvrtog trijumfa u ligi, a drugog nad timovima iz Jadranske, pošto su savladali i Radnički pre crveno-belih.

Crvena zvezda je u katastrofalnoj formi i to je Mega iskoristila, koja je uz sjajnu partiju Bobija Marjanovića i njegov novi dabl-dabl došla do velike pobede koju je malo ko očekivao. Mega je vodila tokom čitavog meča, uspeli su da zaustave Zvezdin šut u većem delu meča – tačnije do poslednjih 90 sekundi. U prvom poluvremenu Mega je odigrala odlično, bilo je mnogo faulova, Zvezda nije imala nikakvo rešenje za Bobija Marjanovića koji je već tada došao do dabl-dabl učinka, a u većem delu prvog poluvremena imao je više skokova nego ceo tim Crvene zvezde.

Imala je Mega ogromnih 20 poena prednosti početkom treće četvrtine, ali je Zvezda zaigrala bolje i došla na samo pola koša u jednom momentu 63:62. Međutim, to je bilo sve od izabranika Vlade Vukoičića, jer je Mega brzo ponovo došla na ogromnih +13! Neverovatno loša igra crveno-belih koji su uspeli da još jednom promaše čak 13 slobodnih bacanja, a malo je bilo i raspoloženih igrača, samo trojica – Savović, Rakočević i Lazić… U poslednjih 90 sekudni videli smo četiri vezane trojke Zvezde i dobro izvođenje slobodnih bacanja od strane igrača Mega Vizure koja je slavila potpuno zasluženo i pokazala da će biti najozbiljniji konkurent klubovima iz Jadranske lige!

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Avramović koji je ubacio 18 poena, dok je Marjanović uz 15 poena imao i 16 skokova! Dvocifreni su bili i Dangubić, Micić i Veličković, koji je pogodio možda i ključnu trojku u poslednjoj četvrtini, kojom se Mega odlepila na +10.

Kod Crvene zvezde Rakočević je dao 24, a Savović 23 poena, dok je Lazić ubacio 12 – sve u drugom poluvremenu. Mega Vizura sada ima skor 4-1, dok Crvena zvezda ima skor 3-2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter