0
Domaći fudbal

Radnički: Bili smo spremni za kompromis

Objavljeno: 15.04.13 u 17:12

stadion

Fudbalski klub Radnički iz Niša demantovao je danas tvrdnje generalnog sekretara Jagodine Slavka Gajina da ekipa sa Čaira nije bila spremna da za jedan dan odloži prvenstvenu utakmicu zbog obaveza tog kluba u polufinalu nacionalnog kupa, prenosi Tanjug.

„Rukovodstvo Radničkog iznenađeno je izjavom generalnog sekretara Jagodine znajući da su do sada klubovi imali odličnu saradnju i dobre odnose. Naime, dopis sa molbom za odlaganje utakmice u niški klub je stigao u petak, 12. aprila i dogovor je bio da se predsednik Jagodine Goran Milanović čuje sa rukovodstvom Radničkog zbog određivanja termina odigravanja utakmice. To se, međutim, nije dogodilo, a uprava Radničkog je bila spremna za kompromis“, navodi se u saopštenju Nišlija.

Radnički je demantovao i da su Nišlije u jesenjem delu sezone igrale kao domaćini u Jagodini bez nadoknade, dok se renovirao stadion Čair.

„Radnički ne želi da naruši prijateljske odnose sa Jagodinom i zato čudi izjava gospodina Gajina jer nema razloga da se šteti dobroj saradnji ova dva kluba“, dodaje se u saopštenje.

Generalni sekretar fudbalskog kluba Jagodina Slavko Gajin ocenio je ranije danas da je odluka niškog Radničkog da ne prihvati odlaganje međusobne prvenstvene utakmice sa subote na nedelju čudna, jer su ta dva kluba do sada imali veoma dobre odnose.

Jagodinci su želeli da imaju dan više odmora, pošto u sredu uveče u revanš meču polufinala Kupa Srbije dočekuju Javor.

Revanš meč polufinala Kupa Srbije između Jagodine i Javora igra se u sredu od 20 sati. U prvom meču u Ivanjici bilo je 1:0 za domaćina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter