0
Domaći fudbal

Ćurani iznenađeni odlukom Radničkog

Objavljeno: 15.04.13 u 16:31

Jagodina

Fudbalere Jegodine očekuje izuzetno težak raspored u samo sedam dana kada će odigrati tri utakmice. Zbog gustog rasporeda „Ćurani“ su uputili molbu Zajednici Superligaša da utakmicu 24. kola koju igraju protiv Radničkog iz Niša pomeri za jedan dan. Međutim, Nišlije su to odbile i meč će se odigrati u predviđenom terminu u subotu 20. aprila od 16 časova.

„Interesantna i rekao bih čudna odluka rukovodstva Radničkog sa kojim imamo veoma dobre odnose. Sećate se da su kao domaćini u prvom kolu igrali na našem stadionu. Čak smo im dozvolili da utakmicu odigraju bez bilo kakve nadoknade. Očekivali smo da će uslišiti naš zahtev jer klubovi Superlige u ovakvim situacijama su do sada izlazili jedni drugima u susret. Izgleda, ipak, da neko mora da iskoči iz koloseka i napravi presedan“, izjavio je Slavko Gajin, generalni sekretar Jagodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter