0
Evropske lige

Abidal: Nisam razmišljao o smrti

Objavljeno: 15.04.13 u 18:15

Erik Abidal

Fudbaler Barselone Erik Abidal prošao je kroz teške trenutke u životu boreći se sa tumorom na jetri. Odbramberni fudbaler je rekao da nikada nije razmišljao o smrti.

„Nikada nisam razmišljao o smrti, jer sam znao da je Bog taj koji odlučuje. U tom periodu sam baš patio. Sećam se da sam jednom osetio takav bol da sam tražio od lekara da me stave u veštačku komu“, izjavio je Abidal francuskim medijima.

Francuski fudbaler je 2011. godine operisao tumor na jetri koji mu se prošle godine vratio, pa je morao na transpalntaciju jetre.

„Nekoliko puta sam sa raznim ljudima pričao o transplantaciji. Imao sam četiri ili pet operacija u veoma kratkom vremenskom periodu. Izgubio sam čak 19 kilograma. Posle četvrte operacije lekari su mi rekli da imam mnogo tečnosti u stomaku i zaista sam se pitao da li ću uspeti da izdržim bol“, istakao je Abidal.

Fudbaler Barselone se vratio treninzima ekipe sa kojom je 2011. godine posle prve operacije uspeo da osvoji Ligu šampiona, a sada je ponovo u prilici da se bori za najznačajniji trofej u evropskom klupskom fudbalu.

Evo kako su navijači Barselone pozdravili Abidalov povratak na teren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter