0
Košarka

Miloje zadovoljan, Vlada ne

Objavljeno: 14.04.13 u 22:09

miloje

Mega Vizura je skinula još jedan „jadranski“ skalp u Superligi Srbije. Posle Radničkog izabranici Dejana MIlojevića pobedili su i Crvenu zvezdu, a strateg Mege nije krio zadovoljstvo postignutim uspehom.

„Sjajna pobeda za sjajan početak Superlige. Stvarno nismo očekivali da ćemo ovako krenuti. Posle pet kola imamo čak četiri pobede. Ovo je za nas fantastičan uspeh. Znali smo kako Zvezda igra, da je kvaliteniji tim, ali tražili smo šansu. Nastojali smo da kontrolišemo kontranapade i skok. Uspeli smo i to je bio ključ naše pobede“, ocenio je Milojević.

Sa druge strane trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić smatra da njegova ekipa nije ispoštovala dogovor, te da se već u prve dve četvrtine videlo da će crveno – beli teško uspeti da izbegnu poraz.

„I pored dogovora i priče da znamo kako igraju, već u prvoj četvrtini smo bili jako loši i videlo se da ćemo imati problema. Rezultat provog dela je mnogo uticao na dalji tok, mada smo u drugom delu bili malo bolji“, rekao je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter