0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda drži priključak, het trik Milijaša

Objavljeno: 13.04.13 u 20:06
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U okviru 23. kola Jelen Superlige fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom stadionu pred oko 22000 gledalaca ekipu subotičkog Spartaka sa 4:1 (2:1).

Milijaš je otvorio seriju golova u 20. minutu, ali je Čović samo šest minuta izjednačio. Svoj drugi gol Milijaš postiže sa bele tačke u 35. minutu. Lazović je u 55. minutu igre u nastavku povećao na 3:1, da bi Milijaš postavio konačan rezultat u 58. minutu.

Bilo je to lepo fudbalsko predveče na Marakani. Idealni uslovi za igru, odličan ambijent i gosti koji nisu došli da se brane omogućili su da vidimo dobru utakmicu.

Rikardu Sa Pintu može da bude zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala. Pored četiri postignuta gola crveno – beli su stvorili još nekoliko izglednih prilika, pa je uz malo sreće rezultat mogao da bude drugačiji.

Takođe u odbrani može se reći da je sve funkcionisalo kako treba, bez obzira na primljeni gol, jer su gosti tokom celog meča napadali ali nisu uspeli ozbiljnije da ugroze Bajkovića, koji se ruku na srce nekoliko puta sasvim nepotrebno poigravao ispred gola ali za to nije kažnjen.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naravno, sve pohvale za prikazanu igru i hettrik zaslužuje kapiten Nenad Milijaš koji je na ovoj utakmici upisao 150. nastup u crveno – belom dresu. Takođe se vidi i da Darko Lazović prikazuje sve bolje partije, a pored postignutog gola imao je i nekoliko dobrih prodora kojima je opasno ugrozio gol gostiju.

Sa Pintua može da zabrine jedino povreda Mikića, a ostaje da se vidi da li je po sredi nešto ozbiljnije ili ne.

Sa druge strane ekipa Spartaka nema za čime da žali. Golubovi su odigrali hrabru utakmicu i bili ravnopravan rival tokom većeg dela meča, pa se može reći da su se beogradskoj publici prikazali u odličnom svetlu.

Crvena zvezda je ovom pobedom zadržala priključak za vodećim Partizanom i razlika trenuto iznosi 4 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter