0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Kraj: Crvena zvezda – Spartak 4:1 (Milijaš 20, 34p, 58, Lazović 55, Čović 26)

Objavljeno: 13.04.13 u 18:00
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

90′ +3 KRAJ Mogli su crveno – beli i do ubedljivije pobede ali je Dauda promašio idealnu šansu na samom kraju utakmice, ali ostalo je 4:1.

84‘ Očekivano je opao tempo igre. Spartak pokušava da ubalži poraz, dok crveno – beli pokušavaju smireno da privedu utakmicu kraju.

77‘ Poslednja izmena kod gostiju. Mezei je zamenio danas raspoloženog Torbicu.

72‘ Upravo je Lazović bio taj koga je Sa Pintu odluči da izvede sa terena a umesto nnjega na terenu je Ožegović. Minut ranije izmenu je izvršio i trener Spartaka koji je u igru uveo Milivojeva umesto Despotovića.

69‘ Novu šansu imali su crveno – beli. Razigrani Lazović probio se po desnoj strani uputio još jedan centaršut po zemlji ali nikog nije bilo od njegovih saigrača u petercu i prilika je propala.

65‘ Prve izmena u ekipi Spartaka, na terenu je umesto Antonića ušao Popara.


58′ GOOOOOOL
4:1 Milijaš postiže hettrik. Odmah posle druge izmene Beograđana, kada je umesto Kadua ušao Milivojević, Lazović je probio po desnoj strani uputio centaršut po zemlji a lopta je nekako stigla do Milijaša koji je lako smestio u gol gostiju.

55′ GOOOOOL! 3:1 Lazović. Kontra Crvene zvezde, Kadu je dugo vukao loptu potom u prostor pustio Lazovića a ovaj lako sa oko 11 metara matirao Aleksića.

54‘ Posle faula na levoj strani terena i žutog kartona Mladenovića, fudbaleri Spartaka izveli su slobodan udarac, loptu je nespretno izbio Spajić ona ga je pritom pogodila u ruku ali pištaljka Đokića se nije oglasila.

51‘ Sve bolja igra na Marakani. Otvorena utakmica donosi šanse na obe strane, a poslednju je propustio Kasalica, posle centaršuta Lazovića.

48‘ Poništen gol Daude zbog ofsajda.

46‘ Nastavljena je utakmica. mesto povređenog Mikića u igri je Petković. Statistika prvog poluvremena govori da su crveno – beli 6 puta šutirali na gola Aleksića, dok su „golubovi“ 5 puta ugrozili Bajkovića.

45′ +1 Polivreme na Marakani 2:1. Otvorena utakmica u prvom delu igre. Spartak je pokazao da nije došao da se brani i u prvih 45 minuta bili su ravnopravan protivnik. Crveno – beli nisu stvorili mnogo prilika ali su ukazane odlično iskoristili i zaluženo na odmor idu sa minimalnom prednošću.

43′ Mikić je posle jednog skoka ostao na travi, pa je utakmica kratko prekinuta kako bi mu se ukazala pomoć.

34′ GOOOOOL 2:1 Milijaš. Posle centaršuta sa leve strane Bratića je lopta pogodila u ruku u kaznenom prostoru, a za sudiju Đokića nije bilo dileme i pokazao je na belu tačku sa koje je bio precizan Milijaš.

25′ GOOOOOL 1:1 Čović! Ušao je Novaković u kazneni prostor sa desne strane Novaković, centrirao po zemlji a Čović na drugoj stativi poslao loptu u gol. Posle izjednačenja Bajković je dobio žuti karton zbog protesta, jer je smatrao da je golu gostiju prethodio ofsajd Novakovića.

24‘ Prvi kartoni na utakmci. U sudijsku beležnicu upisan je Kovačević iz Spartaka, a nešto kasnije i Kadu.

image

20′ GOOOOOL! 1:0 Milijaš Odmah posle Daudine šanse, novu priliku Zvezda je iskoristila. Vešović je sa desne strane centrirao a kapiten Milijaš glavom smestio loptu u mrežu Aleksića.

19‘ Prva velika šansa na utakmici. Sjajno je Kadu zavrnuo loptu u kazneni prostor, Dauda je zaplivao a golman Spartaka uspeo da odbrani šut.

18‘ Za sada bez prave šanse pred oba gola. Spartak je do ovog trenutka izveo dva kornera iz kojih nisu ozbiljnije ugrozili gol crveno – belih. Vešović se posle lekarske intervencije vratio u igru.

12‘ Zvezda je trenutno na terenu sa 10 igrača jer je Vešoviću posle jednog duela pukla arkada.

7‘ Torbica je oprobao šut sa oko 25 metara ali je lopta prohujala iznad gola Bajkovića.

1‘ Počela je utakmica. Lepo vreme i lep ambijent na Marakani, prisutno je oko 20.000 gledalaca.

Imate priliku da u tekstualnom prenosu pratite utakmicu 23. Kola JSL između Crvene zvezde i Spartaka.

image

Lider šampionata Partizan pobedio je danas u Ivanjici Javor 1:0 pa je razlika između večitih rivala trenutno 7 bodova.

Zvezda je imala uzudljivo prepodne, jer su se pojavile informacije da Kaduu neće biti ponuđen novi ugovor, te da je Milan Jovanović učestvovao u incidentu tokom prethodne noći.

Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Mikić, Spajić, Mladenović, Garido, Milijaš, Kadu, Kasalica, Lazović i Dauda.

Spartak ZV: Aleksić, Kovačević, Bratić, Torbica, Čović, Despotović, Novaković, Šarac, Antonić, Puškarić, Farkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter