0
Evropske lige

Remi u Gelzenkirhenu

Objavljeno: 13.04.13 u 20:25

FBL-GER-BUNDESLIGA-SCHALKE-LEVERKUSEN

U poslednjoj utakmici subotnjeg programa 29. kola Bundeslige Šalke i Bajer iz Leverkuzena podelili su bodove u Gelzenkirhenu odigravši 2:2 (0:1).

Na kraju bi moglo da se kaže da je remi bio i najpravedniji ishod ovog meča u kojem su gosti dva gola prednosti koju su stekli pogocima Rolfsa u 39. i Kislinga u 59. minutu, s tim da je ovaj drugi postignut posle sporne situacije jer je jedan domaći igrač ležao povređen kada je centarfor Leverkuzena zattresao mrežu. Pravdu je zadovolji Puki koji je u 71. minutu smanjio na 2:1, da bi nad istim igračem u 87. minutu bio napravljen penal koji je realizovao Rafael.

Bez obzira na ispušteno vođstvo Bajer (50) mora da bude zadovoljniji podelom bodova jer je zadržao četiri boda prednosti u odnosu na današnjeg rivala sa kojim vodi veliku borbu za treće mesto koje vodi u Ligu šampiona, a u toj trci potpuno ravnopravno učestvuje i Frajburg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter