0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Radnički skinuo Partizan sa trona

Objavljeno: 13.04.13 u 21:38

 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle Crvene zvezde u finale plej-ofa plasirao se i Radnički koji je nakon trijumfa u Kragujevcu savladao Partizan i na Banjici ovog puta posle produžetaka sa 9:7 (2:2, 1:1, 3:1, 1:3, 1:0, 1:0).

U više nego izjednačenoj utakmici pobednika su na kraju morali da odluče produžeci. Mogao je Radnički do pobede i posle 32 minuta igre, ali je Stefan Mitrović u poslednjim sekundama doneo izjednačenje Partizanu. U dodatnih šest minuta daleko bolje se snašao iskusniji tim iz Kragujevca koji je preko Burića i Vanje Udovičića došao do pobede.

Najbolji akteri meča bili su reprezentativci Srbije Vanja Udovičić sa po tri pogotka, dok je Zloković postigao dva. Na drugoj strani u domaćem timu jedini koji je dva puta tresao mrežu je Nikola Dedović.

Na kraju utakmice bilo je i dosta nervoze, Vlada Vujasinović je dobio crveni karton, a gotovo svi igrači su imali šta da kažu sudijama pošto su smatrali da nisu dobro vodili meč.

Posle dosta godina šampionski pehar će napustiti vitrine crno-belih pošto će se u finalu sastati Crvena zvezda i Radnički, a u tom dvoboju Beograđani će imati prednost domaćeg terena jer su ligaški deo takmičenja završili na prvom mestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter