0
Evropske lige

Ludi seviljski derbi

Objavljeno: 13.04.13 u 08:16

betis - sevilja

Kao i uvek potpuno lud meč gledali smo kada su se sastali rivali iz Sevilje, a Betis je u meču 31. kola Primere uspeo da se vrati protiv Sevilje i od 0:3 dođe do 3:3.

Na fantastičan način je Sevilja započela meč i sa dva gola Ivana Rakitića došla do 2:0 za samo 19. minutu, a kada je Negredo pogodio u 33. izgledalo je da je sve gotovo i da je samo pitanje kojim će se rezultatom završiti meč u kom će Sevilja trijumfovati. Ali u 43. minutu kreće ludnica, jer je tada Pabon iskoristio grešku Medela i smanjio na 3:1, a kada je Ruben kastro u 54. minutu smanjio na 3:2 bilo je jasno da nas očekuje paklen finiš. Dva minuta kasnije Sevilja ostaje sa igračem manje, pošto je isključen Medel, a Betis u narednih 15 minuta stvara dosta šansi, ali ne uspeva da izjednači.

Ipak, do boda ekipa Pepea Mela stiže u 89. minutu kada je Nosa iskoristio odličan centaršuta Benjata i glavom zatresao mrežu gostiju za erupciju oduševljenja na tribinama.

Betis je sotao šesti i ima 48 bodova, tri manje od Sosijedada koji je na poziciji četiri, dok je Sevilja deseta sa 42 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter