0
Evropske lige

Ljajić pokrenuo Fiorentinu

Objavljeno: 13.04.13 u 22:38

pizaro-atalanata-fiorentina

Fudbaleri Fiorentine zabeležili su izuyetno važnu pobedu na gostovanju u Atalanti pošto su u meču 32. kola savladali domaći tim sa 2:0 (0:0).

Zanimljivo je da na početku meča u gostujućem timu nije bilo nijednog srpskog ili crnogorskog igrača, Jovetića zbog povrede, Tomovića i Savića zbog suspenzija, a Ljajić je utakmicu počeo na klupi.

Upravo ulazak bivšeg fudbalera Partizana u 57. minutu umesto Akvilanija pokrenuo je Fiorentinu koja je samo četiri minuta kasnije povela preko Pizara koji je realizovao penal. Konačan rezultat postavio je još jedan „rezervista“ Larondo, koji je zajedno sa Ljajićem ušao u igru, a 15 minuta kasnije postigao je gol na asistenciju Gvardada. Ceo meč za domaći tim solidno je odigrao Ivan Radovanović.

Nakon ove pobede klub iz Firence uz utakmicu više ima tri boda manje od trećeplasiranog Milana, dok je Atalanta za sada bezbedna pošto je od opasne zone udaljena velikih 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter