0
Evropske lige

Baptista obradovao La Rosaledu u nadoknadi

Objavljeno: 13.04.13 u 23:54

baptista-malaga-osasuna

Nakon 19 golova u prve četiri utakmice 31. kola Primere Malaga i Osasuna su pokvarili taj prosek, ali ono što je daleko važnije je da je domaći tim pogotkom Baptiste u 92. minutu došao do pobede od 1:0 (0:0) na La Rosaledi.

Domaći tim nije previše pogodila eliminacija iz Lige šampiona, dočekani su ovacijama od strane domaćih navijača koji su im pružali podršku tokom celog meča uzvicima „Šampioni, šampioni“. Međutim, lopta nikako nije htela u gol gostiju iz Pamplone sve do drugog minuta nadoknade izgubljenog vremena kada je iskusni Žulio Baptista odlično reagovao u protivničkom šesnaestercu posle jednog od mnogih prekida.

Malaga je tako zadržala korak sa ekipama koje se bore za četvrtu poziciju na tabeli pošto sada uz meč više od Real Sosijedada ima bod zaostatka, ali se izjednačila sa Valensijom koja je u poslednjim momentima meča u Barseloni ispustila dva poena. Osasuni preostake grčevita borba za opstanak u ligi pošto uz meč više ima dva boda više od Deportiva, tri od Granade, a četiri od Zaragose koja je prvi tim ispod crte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter