0
Košarka

Nikolić: Sramota je što nam nisu dozvolili tajm aut

Objavljeno: 11.04.13 u 20:38
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Radničkog Miroslav Nikolić bio je iznerviran odlukom sudija da ne dozvole njegovom timu tajm aut pred poslednji napad na utakmici koju je njegov tim izgubio od Crvene zvezde sa 82:81.

„Nisam siguran da li je ono bio naš aut ili nije, pogledaću snimak. Pošteno, koraci su bili, ne daš mi tajm aut, sram vas bilo. Neću da umanjim Zvezdinu pobedu, ali zapisnički sto spava, a plaćen je“, izjavio je Nikolić na konferenciji za medije posle meča.

Potom se trener Kragujevčana osvrnuo i na igru svoje ekipe.

„Mi smo slabo igrali, mi smo im dali šansu, imali smo mnogo otvorenih šuteva, poslednji napad nismo odigrali kako smo se dogovorili, ali ne bi svirao faul i da je bio. Zamisli da smo imali bolji šut, Ćapin je mogao sam da odluči utakmicu. Na domaćem tereu to se ne sudi. Teško je sada praviti analizu utakmice, to ću uraditi sa igračima“, rekao je Nikolić.

Košarkaš Radničkog Nenad Miljenović čestitao je protivniku na pobedi.

„U prvom poluvremenu su bili bolji, razlika nije bila onakva kakva je trebalo, šest poena je bilo prihvatljivo. Drugo poluvreme smo odigrali bolje, uigranije, uspeli smo da ih sprečimo u skoku i dođemo do prilike i da pobedimo, ali nismo uspeli. Sada ostaje da se spremimo za Vojvodinu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter