0
Evroliga

Surovi Krle i Teo zgazili Kahu Laboral

Objavljeno: 10.04.13 u 19:43

milos-teodosic-cska-moscow-eb12

CSKA je u Moskvi savladao Kahu Laboral u prvom četvrtfinalnom meču Evrolige sa 89:78 i tako poveo u seriji sa 1:0. Fantastične partije pružili su Miloš Teodosić i Nenad Krstić koji su uz Sonija Vimsa i Sašu Kauna bili najzaslužniji za pobedu.

Armejci su dobro počeli meč i već posle nekoliko minuta počeli da prave razliku, koja je samo rasla do kraja susreta. Kaha nijednog momenta nije imala priliku da ugrozi vođstvo Moskovljana, koji su diktirali ritam sve vreme. Pred kraj je bilo i 20 razlike, ali je Mesina odmarao igrače u poslednjih nekoliko minuta pa se prednost smanjila na „samo“ 11.

Miloš Teodosić je ubacio 17 poena uz šut iz igre 7/8 i pet asistencija, dok je Nenad Krstić dao 16 poena uz dva promašaja iz igre (7/9) i pet skokova. Najefikasniji je bio Soni Vims sa 19 poena, a odlično je odigrao i Saša Kaun koji nije promašio iz igre (6/6) – 16 poena i četiri skoka. Zapaženu rolu je ostvario i Viktor Hrijapa sa 7 poena, 8 skokova i sedam asistencija. Još dva srpska internacionalca su odigrala sasvim solidno za CSKA – Micov je dao 9 poena, a Erceg 5.

U poraženom timu istakli su se Kozer sa 17 i Noćioni sa 16 poena, dok je Nemanja Bjelica dao devet, a Milko Bjelica 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter